Camera toezicht in Rotterdam & weekend in Parijs

29 May, 2008 (13:19) | Travelling!

Het is toch ergens goed voor. Ons kantoor is in hartje Rotterdam, op de Meent tussen Blaak en de Coolsingel. Mijn fiets is vorige week gestolen maar vanwege een tripje naar Parijs had ik daar niets aan gedaan. Afgelopen vrijdag had de politie de fiets al teruggevonden en de dader te pakken naar aanleiding van camera beelden!

Keurig hoe de politie dit heeft opgepakt en behandeld. Het weekendje Parijs was overigens fantastisch! 2 fietsen gehuurd en de hele stad doorgereden. Het eten was erg goed! Wel erg wennen voor mijn Amerikaanse vriendin, ze kreeg tranen in de ogen van de Franse mosterd..

This slideshow requires JavaScript.

Weekendje Parijs

Zojuist de fiets opgehaald en de schade valt mee: enkele kapotte spaken.

Comments

Comment from Joël
Date: May 30, 2008, 11:01 PM

Parijs is zeker mooi. Begin deze maand een weekje doorgebracht. Het paleis van Versailles is ook zeker een aanrader. Was zelf (jammer genoeg) net iets te laat met de aanschaf van een nieuwe camera. Ach, weer een excuus om terug te gaan…

Comment from Stewie
Date: May 31, 2008, 9:47 PM

Wat voor cam heb je gekocht? 😉

Comment from Joël
Date: June 1, 2008, 9:57 PM

Een Canon EOS 400D. Lang zitten twijfelen tussen de 400D of 450D maar voor dat prijs verschil een mooi 55-200mm objectief en andere accessoires (batterij, zonnekap, goede tas) gekocht.