Frontlines Benelux Open Beta Keys Beschikbaar Via i3D.net

5 January, 2008 (17:20) | Business as usual

This Dutch press release was released by THQ Benelux on Friday Januari 4th 2008:

Frontlines Benelux Open Beta Keys Beschikbaar Via I3D

Breda– 4 januari 2008 – Vanaf nu kan je de Frontlines: Fuel of War Benelux Open Beta spelen. Dit is een gratis online multiplayer beta met 2 mappen. Deze beta wordt exclusief in de Benelux door de servers van i3D gehost.

Wat is deze beta?
De Frontlines: Fuel of War beta focust op gameplay issues en bug tracering. De graphics zijn nog niet optimaal en je zult problemen tegenkomen die in de eindversie niet meer zullen voorkomen. Ook, is de game beperkt voor multiplayer en heeft slechts twee mappen.

Wanneer kunnen we de uiteindelijke game verwachten?
Frontlines: Fuel of War zal uitkomen op de PC (Windows), Xbox360 en Playstation 3. De PC en Xbox360 versies zullen 29 februari 2008 uitkomen en de Playstation 3 game zal iets later verschijnen. Met de online multiplayer kan je op de PC met maximaal 64 spelers en op de Xbox360 en Playstation 3 met 32 spelers spelen.

Inschrijving
i3D.net behandelt alle inschrijvingen. Er zijn een beperkt aantal cd keys, deze promotie zal binnen een paar dagen eindigen. Schrijf je dus zo snel mogelijk in via: http://www.frontlinesfuelofwar.net/frontlines-beta-keys.php
Hosting
Het Nederlandse bedrijf i3d zal voor THQ de Europese hostingsactiviteiten van Frontlines Fuel of War verzorgen voor PC en Xbox360.
Meer informatie over Frontlines: Fuel of War: http://www.frontlinesfuelofwar.net

Over THQ

THQ Inc. (Nasdaq: THQI), is een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van interactieve entertainment software. Het bedrijf ontwikkelt producten voor alle populaire game systemen, personal computers en draadloze toepassingen. Het hoofdkantoor van THQ is gevestigd in Los Angeles County in Californië. De producten worden verkocht via een wereldwijd netwerk van vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Korea en Australië. Voor meer informatie over THQ en de producten: www.thq.com en www.thqwireless.com. THQ Wireless and their respective logos are trademarks and/or registered trademarks of THQ Inc.

Over i3d

i3d is een Nederlandse colocatie- en hostingprovider. i3d is de grootste gamehoster van de Benelux en wij blijven maar groeien! Naast gameproducten bieden wij ook dedicated servers en professionele colocatie producten aan. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en beheren een serverpark van 500+ servers in Amsterdam, Rotterdam, Parijs, Frankfurt en London en maken daar tevens gebruik van een van de snelste Europese netwerken.